Evenementen

Namens PSV de Grootveldruiters organiseren wij jaarlijks een heleboel verschillende evenementen. Dit zijn vooral paard gerelateerde evenementen maar tussendoor word er ook regelmatig iets georganiseerd voor de leden om elkaar beter te leren kennen. Zo organiseren wij jaarlijks een Ponykamp, een buitenrit met aansluiten een BBQ en een nieuwjaarsborrel. Daarnaast organiseren wij verschillende clinics en trainingen. Zo hebben wij in 2024 een WE-clinic op de planning staan. 

Naast paard gerelateerde activiteiten organiseren wij ook evenementen die voor zowel leden als als mensen buitenaf leuk zijn. Hierbij kunt u denken aan ons jaarlijkse Beachvolleybal toernooi, een Hengstenshow in samenwerkingen met hengstenhouderij Wilting en een Oldtimer onderdelenmarkt.

Deze evenementen worden georganiseerd door onze activiteitencommissie. 
Heeft u leuke idee├źn om te organiseren laat dit dan aan ons weten via ACgrootveldruiters@outlook.com

 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Evenementen Planning

Momenteel is de evenementen planning van 2024 nog niet volledig bekend.
Zodra de planning rond is kunt u hier een duidelijk overzicht vinden van de geplande evenementen dus houd de site goed in de gaten!

 

Planning:

  • Clubkampioenschappen 11 Februari
  • WE Training in April
  • Voorjaars fotoshoot in Mei
  • Buitenrit + BBQ in Juni
  • Ponykamp in September
  • Beachvolleybal in November (Binnen)