Grootveldruiters Bokaal

Grootveldruiters Bokaal:

De Grootveldruiters Bokaal wordt dit jaar voor het eerst verreden. Voorheen was dit altijd de Rabobank bokaal. Het is een competitie wedstrijd voor onderstaande verenigingen.

Om in aanmerking te komen voor de extra prijzen (deken) moet men deelnemen aan ALLE 4 wedstrijden met het zelfde paard/pony en uitkomen voor dezelfde vereniging.

Alle 4 wedstrijden tellen mee voor de competitie, bij eventuele overgang naar een volgende klasse gaan de behaalde plaatsingpunten mee in de telling. Men moet bij het dressuur een gemiddelde halen van 60% per wedstrijd. En bij het springen mag men niet uitgebeld, vrijwillig parcours verlaten of meer dan 8 strafpunten hebben.

Ruiters van “buitenverenigingen”kunnen meedoen aan deze wedstrijden , maar komen niet in aanmerking voor de finale prijzen. Wel voor de dagprijzen!

Ook hier voor geld dat men alle 4 de wedstrijden moet hebben deelgenomen in deze klasse en de wedstrijd positief heeft moeten rijden (min 1 winstpunt bij dressuur en max 4 strafpunten bij het springen)

 

Deelnemende Verenigingen voor de competitie zijn:

- Alterbergruiters
- Boekweitruiters
- Bumaruiters
- Ericaruiters
- Esdalruiters
- Eekwal
- ExlooLR/PC Emmen
- HCEruiters
- Hullen
- Hondsrug

 

- Grootveldruiters
- Kasteelruiters
- Klenckeruiters
- Knollegruunruiters
- Vliers
- Olieveldruiters
- Stidalruiters
- Runderuiters
- Tempeliers
- Zuidenveld