Lid worden?

Lidmaatschap:

Is uw interesse gewekt en wilt u lid worden bij onze vereniging? 
Dat kan, u bent van harte welkom om te komen kijken op een van onze lesavonden of u kunt contact opnemen met een van onze bestuursleden. Die persoon zal u dan op de hoogte brengen van alle ins en outs van de vereniging. Wenst u vooraf een proefles te volgen, dat kan. Ieder nieuw lid heeft recht op 3 gratis proeflessen bij een instructeur/instructrice na keuze. Hiervoor kijken wij samen met u naar de lessen om te kijken waar de proefles het best ingepast kan worden. 

De contact gegevens van ons bestuur kunt u vinden op de pagina bestuur en op de pagina contact.

Meer weten of een afspraak maken?

Ieder lid bij onze vereniging betaald een lidmaatschap, ook wel de contributie genoemd. Binnen onze vereniging bieden wij een jeugd contributie aan voor jeugdleden onder de 18 jaar en een een volwassen contributie. Daarnaast is het mogelijk om bij ons sleutel lid te worden. Hierbij betaald u jaarlijks een bedrag en ontvangt u van ons een sleutel waarbij u vrij gebruik kunt maken van onze binnen- en buitenbak. 

Hieronder hebben wij een duidelijk overzicht gemaakt van de exacte kosten.  

Contributie
Jeugdleden (onder de 18 jaar) €21,- per kwartaal
Volwassenen (18 jaar of ouder) € 30,- per kwartaal.

Sleutelgeld: 
Het sleutelgeld word binnen onze vereniging aan het begin van het jaar betaald en hierbij betaal je direct voor het gehele jaar. Het is binnen onze vereniging niet mogelijk alleen voor een aantal weken/ maanden sleutel lid te worden. Ook hiervoor dient gewoon het volledige bedrag betaald te worden en kunt u het gehele jaar gebruik maken van onze accommodatie.   

Kosten: 
€ 110,- per persoon 

Lesgeld
U kunt bij onze vereniging verschillende lessen volgen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende lessen, de instructeurs en de bijbehorende kosten. Op de pagina lessen kunt u een overzicht vinden over welke instructeur/ instructrice lesgeeft op welke avond en de daarbij behorende lestijden. 

Soort les
Menles
Springles
Bixieles
Combinatie ( springen/dressuur )
Combinatie ( springen/dressuur )

Instructeur  
Martinus Koerts
Peter Strijker
José Harmsen
Marieke Vink
Thea Mandemaker

Kosten per kwartaal
€65,-
€75,-
€75,-
€65,-
€75,-