Wedstrijd planning

Jaarlijks organiseert PSV de Grootveldruiters indoor en outdoor wedstrijden geschikt voor ervaren en beginnende ruiters/amazones. Dit zijn reguliere wedstrijden maar ook Bixie wedstrijden. Daarnaast organiseren wij jaarlijks minimaal één kringwedstrijd. Een kringwedstrijd is een officiële wedstrijd voor kringkaart houders uit de kring zuidoost Drenthe. Onze kringwedstrijd wordt altijd in het outdoor seizoen georganiseerd. Meestal zijn er 4 dressuurringen en word er een parcours opgezet in onze buitenbak. Voor het aanvragen van een kringkaart of voor meer informatie rondom de kringwedstrijden kunt u terecht op: www.krizod.nl  

Voor de indoorwedstrijden hebben wij een geschikte binnenbak om een dressuur proef te rijden of een parcours te springen.
Naast de voorbak hebben wij een achterbak waar u kunt inrijden. Daarnaast kunt u in onze kantine terecht om wat te drinken of een hapje te eten. 

Voor de outdoorwedstrijden hebben wij een ruime buitenbak die ideaal is voor het springen van een parcours of het rijden van dressuurproeven. Daarnaast beschikt de vereniging over een ruim grasveld waar ringen op uitgezet kunnen worden voor het rijden van een dressuurproef. Ook beschikken wij over een Z dressuurring! 

Wilt u zich opgeven voor een wedstrijd? Dan kan dat via https://www.startlijsten.nl/

Wedstrijd Planning

Voor 2024 staan de volgende wedstrijden op de planning:

  • Dressuurwedstrijd indoor 9 Maart 
  • Bixie wedstrijd indoor 10 Maart 
  • Kringwedstrijd outdoor 11 mei
  • Bixie wedstrijd outdoor 12 mei